Fritidsklubben

Tilbud til børn i alderen 10 til og med 14 år

Efter endt skoledag, kan børnene komme i en klub, hvor personalet er forberedt og parate til at lave forskellige aktiviteter for og med dem.

Det kan være i vores kreative rum hvor børnene kan lave mange forskellige ting som malerier, lys, sæbe, T-shirts og forskellige ting i træ.

Der er også mulighed for at gå en tur i køkkenet, hvor der bages, koges bolsjer, eller laves lidt let mad som børnene kan hygge sig med, mens dagens oplevelser vendes med hinanden og personalet.

Er der en sanger, rock eller rap musiker gemt i børnene, kan de komme ned i musikrummet, hvor de kan lære at spille, synge og indspille deres helt personlige cd.

I salen er der mulighed for at spille billard, bordtennis, fodbold, hockey m.m.

I begrænset omfang har børnene også mulighed for at spille computer samt playstation 4 på storskærm, og der er selvfølgelig også mulighed for bare at komme ned og høre den nyeste musik og hygge med vennerne.

For at gøre det ekstra spændene at gå i netop Nørremarkens fritidscenter laver personalet ind i mellem temadage i huset. Det kan være kræmmermarked, sportsdag, skattejagt, fangerne på fortet, stærkmandskonkurrence, olympiade eller små og store konkurrencer i huset.
Vi tager ofte på ture ud af huset enten i vores minibus eller på vores city -og mountainbikes.

Baren: Hver dag efter skole, har man mulighed for at købe et let måltid mad i vores bar til 10 kr. pr portion. I baren kan man også købe frugt, myslibar, yoghurt, m.m. Til at styre det økonomiske-også som forældre, har vi lavet et kontosystem, hvor forældrene kan indsætte penge, kontant eller mobilpay og være medbestemmende om, hvad og hvor meget ens barn kan købe i baren.

Materiale konto: Lige som kontoen i baren, har man også en materiale konto, hvor man som forældre kan sætte penge ind, så ens barn kan deltage i f.eks. Ture ud af huset, overnatninger og deltage i de forskellige aktiviteter rundt i huset, såsom køkkenet, de kreative værksteder o.l. 

Som medlem af fritidsklubben NFC har du hvert år mulighed for at deltage i nogle af vores faste ture og arrangementer bl.a. Musikstartercamp, Sommerkolonier, Ungdomsringens musikfestival, Klubbernes dag i tivoli friheden, Stjernedrys, Street-fodbold, RAP-Akademiet m.m.

Pris: 490 kr. pr. måned. Juli måned er betalingsfri

Åbningstider: Mandag til fredag kl. 13.00 - 18.00

Åbningstider: Ferier og skole fridage kl. 10.00 - 17.00